Najam aparata


Dispenzeri za vodu


Kaucija po boci: 50,00 kn s PDV-om

Mjesečni najam aparata: 40,00 kn s PDV-om

Minimalna potrošnja iznosi 2 boce mjesečno

Besplatna dostava u Zagrebu

Najam dispenzera za vodu.

Pellini eSmart


Vrhunski espresso za 30 sekundi!

Cijena kave je od 2,99 do 3,10 kn/komad

Aparat na korištenje nudimo besplatno za potrošnju veću od 4 kave dnevno!

Pellini TOP Arabica 100% (vrhunski espresso) 3,10 kn / 1 kava s PDV-om

Pellini BREAK (Mješavina sorti, intenzivna aroma) 2,99 kn / 1 kava s PDV-om

Paket sadrži 100 komada kava.

Pellini eSmart stvoren ja za istinske ljubitelje espressa. Idealan je za radne sredine do 10 zaposlenih. Aparat je iznimno jednostavan za uporabu. Mljevena kava pakirana je u plastične kapsule i sadrži optimalnu gramažu i granulaciju za nepogrešiv espresso pri svakom spravljanju. Aparat na korištenje bez naknade za sve koji troše bar od 4 kave dnevno (100 kava mjesečno). Pribor od 100 komada čaša, žličica i šećera kupuje se po izboru za 20 kn. Moguće slanje kave i aparata poštom na trošak korisnika. Besplatna dostava u Zagrebu.

Saeco Onda


Težina: 5kg

Kapacitet spremnika za vodu: 1,4L

Dnevni kapacitet: 15 do 20 kava dnevno

Dimenzije: 160 x 280 x 370 mm

Mali aparat za kapsule, idealan za uredske sredine i kućnu upotrebu. 15 do 20 kava dnevno. Rešetka na kojoj postavljate šalicu podesiva je na dvije razine. Jedna za male šalice i jedna za veće.

Automati na kovanice


Automati za tople napitke s naplatnim sustavom

Za radne sredine s 10 i više zaposlenih

8-15 različitih toplih napitaka po cijeni od 2-4 kune

Besplatno postavljanje aparata i besplatno održavanje istih, naručite uslugu već danas i uživajte u vrhunskoj kavi po super cijenama od 2-4 kune po napitku! Na automatu je moguće odbrati slijedeće tople napitke: Espresso kava u zrnu Pellini VIVACE ili instant kava, kava s mlijekom, cappuccino, cappuccino s čokoladom, topla čokolada, topli čaj, mlijeko i ostale tople napitke. Napitci se spravljaju od renomiranih sirovina svjetskih poizvođača; Pellini VIVACE kava u zrnu, Ristora mlijeko u prahu, Ristora čokolada i Columbo instant kava. Deklaracije i normativi napitaka istaknuti su na svakom našem automatu. U ponudi imamo razne tipove aparata s raznim naplatnim sustavima (kovanice, novčanice, na obračun), sve po dogovoru jer svaka lokacija ima svoje posebnosti. Usluga je dostupna u Zagrebačkoj županiji.

Snack automati


Voda i bezalkoholna pića

Slane grickalice i čokoladice

Moguće plaćanje novčanicama

Besplatno postavljanje automata i besplatno punjenje i održavanje. Slane grickalice, 7 Days kroasani, čokoladice, voda Jana, Coca-Cola i prirodni sokovi po prihvatljivim cijenama! Kupovinu artikala olakšava sustav naplate koji prihvaća papirnati novac te uzvraća preplaćeni iznos. Aparat nudi oko 20 različitih rashlađenih proizvoda. Asortiman proizvoda u automatu moguće je prilagoditi po željama korisnika. Naručite svoj snack aparat još danas!