PROMET AROMA d.o.o. osnovana 1996 ekskluzivni je zastupnik Pellini kave za Hrvatsku i kao takvi imamo jedinstvenu ponudu u Vending i Horeca segmentu.

Pellini caffѐ S.p.A. - pržionica kave osnovana 1922. godine u Veroni. Tradicija prženja njegovana generacijama u posljednjih 10 godina doživljava porast proizvodnje od 70% te se trenutno nalazi na 5. mjestu po količini u Italiji. S više od 30.000 tona prerađene kave tvrtka bilježi promet od 70.000.000,00 € godišnje. U Pellini kavi možete uživati u 31 zemlji svijeta. Nova pržionica sagrađena 2008 godine u predgrađu Verone glasi za jednu od najsofisticiranijih pržionica kave u Europi zbog tada revolucionarnog sustava prženja suhim zrakom bez dodira zrna kave s metalom. Tvornica nema skladište pakirane kave već po svakoj narudžbi prži sirovu kavu. U potpunosti je fokusirana na kvalitetu proizvoda i zadovoljstvo krajnjeg kupca. Pellini proizvodni asortiman svojom ponudom pokriva ugostiteljski i samouslužni segment.

Gaggia - Potraga za savršenim espressom u Milanu 1930. godine urodila je plodom u obliku jednog od najpoznatijih talijanskih brendova. Već više od pola stoljeća Gaggia opskrbljuje barove i domove inovativnim i vrhunskim aparatima za kavu. Iz godine u godinu Gaggia je stvarala prekrasne, bezvremenske proizvode nadahnute modom, dizajnom, kulturom, kao i talijanskom strašću za "La Dolce Vita".