0
Your Cart

Bila je to odlučna potraga jednog čovjeka za savršenim espressom u Milanu 1930-ih koja je iznjedrila jedan od najpoznatijih talijanskih brendova. Već više od pola stoljeća, Gaggia opskrbljuje barove i domove inovativnim, najsuvremenijim aparatima za kavu. Godinu za godinom, Gaggia je stvarala prekrasne, bezvremenske proizvode inspirirane modom, dizajnom i kulturom tog vremena, kao i talijanskom strašću za “La Dolce Vita”. Od jedinstvenog sloja “crema naturale” do crème de la crème aparata za espresso.

Promet Aroma d.o.o. ,uvoznik za Gaggia aparate za Hrvatsku.
Ovlašteni servis kućanskih Gaggia aparata za Hrvatsku.

Najam i servis aparata za vodu i voda u galonima 18.9l

Najam aparata za vodu i izvorska voda Sveti Rok. Besplatna dostava u Zagrebu za narudžbe veće od 3 boce zapremine 18,9 litara.
Vršimo uslugu sanitacije aparata za vodu kao i servise aparata za vodu koji često znaju biti začepljeni kamencom, održavajući Vaš aparat budite sigurni u ispravnost vode koju pijete. . Slobodno nam se obratite za savjete vezane za održavanje aparata za vodu.

Najam aparata na kovanice, prodaja kave i sirovina

Od 1996 godine kao jedna od prvih tvrtki u Hrvatskoj u vending segmentu na tržite stavljamo uslugu besplatnog najma aparata za kavu na kovanice pritom koristeći premium talijanske sirovine poput kave Pellini kave i Ristora mlijeka i čokolade. Istu uslugu nudimo i danas s naprednijim sustavima za naplatu kao i obaveznim modulima za fisklaizaciju (Televend). Na svakon našem samouslužnom aparatu nalazi se deklaracija svih sirovina isto kao i normativi za svaki napitak.

Obratite se s povjerenjem!