0
Your Cart

O nama

Promet Aroma

PROMET AROMA d.o.o. – Kava, aparati, servis. Sve na jednom mjestu. Uvoz, zastupanje, HoReCa i Vending distribucija. Tvrtka osnovana 1996. godine u Zagrebu.
Servis, maloprodaja i veleprodaja na adresi Druga Zagorska 3, Trešnjevka, 10000 Zagreb.
Uvoznik i distributer Pellini kaveza Hrvatsku.
Uvoznik za Gaggia aparate za Hrvatsku.
Ovlašteni servis kućanskih Gaggia aparata za Hrvatsku.
Najam uredskih i profesionalnih aparata za kavu, snack i vodu.
Servis i održavanje ugostiteljske opreme.
Popravak i održavanje kućanskih i profesionalnih aparata za kavu i aparata za vodu.
Povoljan servis i održavanje ugostiteljske opreme.
Prodaja i najam profesionalne ugostiteljske opreme, aparata za kavu, mlinaca za kavu, depuratora za vodu, montaža opreme na terenu u Zagrebu.
Moguća usluga servisa na terenu na području Zagreba uz prethodni dogovor.
Besplatan najam aparata za kavu na kovanice, kavu na kapsule i aparata za vodu.
Napišite e-mail na info@prometaroma.hr, nazovite 01/3695016, mobitel 098/620332 ili posjetite web stranicu i web shop www.prometaroma.hr

Obratite nam se s povjerenjem. Probudi baristu u sebi!

Gaggia Aparati

Prodaja napopularnijeg i najboljeg kućnog aparata za kavu Gaggia Classic PRO po najpovoljnijoj cijeni, samo kod nas u mogućnosti ste dobiti najbolje uvjete obzirom da jamstvo pokriva samo aparate koji su kupljeni u Hrvatskoj.
Jamstvo Gaggia aparata ne pokrivamo ukoliko su kupljeni u Tia Mobiteli, Edigital, ili kod nekog drugog online preprodavača.
U liniji manualnih aparata koje prodajemo su Gaggia Viva Style, Gaggia Gran Deluxe koji spravljaju espresso napitke iz mljevene kave te čak rade odličan espresso i iz Cialde Pods 44mm.
Automatski aparati sve su popularniji zbog jednostavnosti korištenja i uštede vremena kod pripreme vašeg omiljenog jutarnjeg napitka. U ponudi imamo najnapredniji aparat koji melje prženu kavu u zrnu i radi espresso za svega 30 sekundi Gaggia Accademia, aparat s najnaprednijim sustavom kuhanja mlijeka na tržištu.
Najpopularniji aparat suparutomatske game je Gaggia Cadorna Prestige, ili nešto manji dimenzijama Gaggia Magenta Plus, Gaggia Magenta Milk i aparat s integriranom posudom za automatsko izbacivanje mlijeka Gaggia Magenta Prestige. Idealan model za one koji cijene jednostavnost je Gaggia Anima Class ili Gaggia Anima Prestige model. Ukoliko želite mljevenu kavu za espresso, mokku ili filter tu je malen, ali odlično napravljen mlinac za kavu Gaggia MD15 koji udovoljava svim potrebama mljevenja kave u kući ili tvrtki zbog svog snažnog motora, kompaktnog dizajna i metalnih konus noževa koji osiguravaju dugotrajnost i konzistentnost okusa zbog sporohodne vrtnje. Za one sa većim zahtjevima tu je profesionalni On demand Cunill mlinac za kavu sa 60mm ravnim noževima i integriranom štopericom na svom displeju.

Aparati na kavu u kapsulama

Za korisnike Lavazza espresso point kapsula za kavu nudimo kompaktan i popularan Saeco Onda aparat s Pellini TOP i Pellini Break kompatibilnim kapsulama. Pakiranja kapsula su po 100 komada, aparat na korištenje nudimo besplatno za potrošnje veće od 150 kava mjesečno.

Servis aparata za kavu

Naš servis popravlja sve tipove aparata za kavu, kućanske i profesionalne. Nismo ovlašteni, ali uspješno od 1996 godine popravljamo razne svjetski poznate marke profesionalnih aparata za kavu poput Faema E98, Faema E61, Chimbali, Sanremo, Fiorenzato, Carimali, LaScala, LaPavoni, Elektra, LaMarzocco, Astoria 4PlusYou, CMA, San Marco i razne druge. Popravak ugostiteljskih perilica za čaše i suđe, popravak svih tipova ledomata i depuratora.
Uz prethodne dogovore obavljamo brze servise na aparatima za kavu i vršimo depuracije na terenu. Prodaja brtvi za glave aparata. Naravno da je lakše popravljati u servisu kod nas stoga sve koji imaju mogućnost dovesti opremu molimo da isto učine, pritom ponesite sve pripadajuće, bez ikakvog čišćenja.
Uspješno od 2008 godine popravljamo kućanske aparate za kavu poput Gaggia, Philips, Saeco grupacije poput stare Gaggie Classic, Gaggia Classic PRO ili Gaggia New Baby modela.
Servisiramo Delonghi Magnifica, Delonghi Magifica S, Delonghi Primadona, Delonghi Dedica, Delonghi Icona i ostale Delonghi aparate. Simens, AEG, Bosch i Miele, kao i sve Melitta aparate. Nešto manje uspješno zbog nedostatka dijelova na našem tržištu popravljamo marke Bialetti, Breville, Sage, Gastroback, Francis&Francis X1, Francis&Francis X7 i slične.
Uspješno popravljamo poluprofesionalne aparate s jednom grupom za kavu poput LaPavoni Europiccola, LaPavoni Professional, Rocket modele, Lelit, Expobar, BCM i razne ostale. Uspješno popravljamo aparate na kapsule poput Lavazza Espresso Point, Lavazza Blue, Julius Meinl aparate na kapsule, Guzzini, Illy aparate na kapsule. Razne modele Nespresso aparata, Franck Cialde, Dolce Gusto Piccolo, i sve ostale Dolce Gusto modele Vending aparati naša su specijalnost pogotovo odlični Necta modeli, Bianchi, Rheavendors i razni ostali.

Prodaja dijelova i opreme za kuhanje kave:

Prodaja dijelova za aparate za kavu poput posuda za kuhanje mlijeka popularan pitcher za mlijeko, Tamper 58mm ili 53mm dimenzija, IMS filteri i tuš sita, Delonghi pressurized single dose i double dose sita, Knox box posude za soc, Inox ladice za soc. Popularna klipna pumpa proizvođača Ulka (16 bara), Roto pumpa za bar aparate, Žetonjere za vending aparate, razna sredstva za čišćenje aparata od kamenca i masnoća, Gaggia Descaler sredstvo za otklanjanje kamenca, Gaggia tablete za čišćenje masnoća i drugi proizvodi poput depuratora ili filtera za vodu kompatibilnih za Gaggia, Philips, Jura, DeLonghi, Mellita i Krups aparate.

Najam i servis aparata za vodu i voda u galonima 18.9l

Najam aparata za vodu i izvorska voda Sveti Rok. Besplatna dostava u Zagrebu za narudžbe veće od 3 boce zapremine 18,9 litara.
Prodajemo pipe za dispenzetere, tj. pipe za aparat za vodu. Vršimo uslugu sanitacije aparata za vodu kao i servise aparata za vodu koji često znaju biti začepljeni kamencom, održavajući Vaš aparat budite sigurni u ispravnost vode koju pijete. Aparati ne smiju biti polegnuti pri transportu, maksimalno što ih smijete polegnuti jest do kuta od 45° stupnjeva, čak i tada je važno da cijev isparivača gleda prema gore. Slobodno nam se obratite za savjete vezane za održavanje aparata za vodu.

Najam aparata na kovanice, prodaja kave i sirovina

Od 1996 godine kao jedna od prvih tvrtki u Hrvatskoj u vending segmentu na tržite stavljamo uslugu besplatnog najma aparata za kavu na kovanice pritom koristeći premium talijanske sirovine poput kave Pellini kave i Ristora mlijeka i čokolade. Istu uslugu nudimo i danas s naprednijim sustavima za naplatu kao i obaveznim modulima za fisklaizaciju (Televend). Na svakon našem samouslužnom aparatu nalazi se deklaracija svih sirovina isto kao i normativi za svaki napitak.

Suradnja s tvrtkama:

Surađujemo s renomiranimm tvrtkama na Hrvatskom tržištu poput Automatic Servis, Pušić servis, Spaz, Tehnovital, Elekom servis, Aristos, Divum Domo, Franck, Lagervend, Drinkomatic, Valentivi i ostali važni sudionici na tržištu distribucije, servisa, pripreme kave i ostalih toplih napitaka. Otvoreni smo za suradnju sa svima koji nude premium uslugu. Pridružite nam se na tom putu!

Ostali pojmovi vezani za poslovanje naše tvrtke:

Neki od ključnih pojmova po kojima smo prepoznatljivi, po kojima nas možete pronaći su: Najbolja espresso kava u gradu, Pellini Espresso, Ristretto, Macchiato, Cappuccino, Mlinac za kavu, Pellini Nespresso kava u kapulama, Pellini cialde 44mm, pods 44mm, Pellini Dolce Gusto kava u patronama. Horeca i Vending distribucija. Premium selekcija arabica sorti i robusta za puno tijelo i vrhunski užitak ispijanja espressa. Pellini kava pokazala se na svjetskoj razini kvalitetnijom i s manje oscilacija u proizvodnji od Hausbrandt, Vergnano, Segafredo, Lavazza, Julius Meinl, Bazzara, Barcaffe i Franck Superiore, Franck Stretto mješavina. Perjanica Pellini tvornice koja je među 5 najvećih pržionica kave (u Italiji) nalazi se svjetski renomirana, organski uzgojena kava – Pellini BIO Arabica 100%, mljevena za mokku pakirana u aluminijsku kutiju koja čuva sve arome dalekih zemalja Gvatemale, Kolumbije, Etiopije i Brazila. Vrhunski užitak ispijanja espressa pružaju i blendovi poput Pellini TOP Arabica 100% pržene kave u zrnu 1kg ili Pellini Gran Aroma Arabica 100% mješavine arabica sorti, dok drugi Pellini blendovi su idealni za naše podneblje gdje većinu napitaka miješamo s mlijekom, a to su: Pellini ORO Classic pržena kava u zrnu, Pellini ORO Gusto Intenso, Pellini Vivace, Pellini Crema Superiore. Napravite kremast i bogat okusom Macchiato ili nešto lakši Cappuccino, ukrasite latte artom i krenite u svoj dan. Za kućne aparate tu su poznate ciglice kave baršunastog okusa Pellini Vellutato ciglica od 250g, Pellini Cremoso 250g, Pellini Tradizionale kava mljevena za mokku, Ciglica mljevena za espresso aparate, i mnoge druge. Obratite nam se s povjerenjem, često PROMET AROMA ima akcije i sniženja. Posjetite naš web shop, zaustavite se ako ste usput na Trešnjevci, rado ćemo porazgovarati o kavi, aparatima, novitetima ili savjetovati kako održavati Vaš aparat za kavu. Pozdrav od AROMA tima, vidimo se 🙂